דר יקר אודה לעזרתך אמא לחוצה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/12/2019 | 19:07 | מאת: הילה

בני בן ה3 שילשל במשך יומיים ,ביום ה3 לא היו יציאות וביום הרביעי החמישי והשישי שוב שילשל הרבה. ביום ה5 הרופאה אמרה שיתכן וירוס ונשלחנו הביתה. לאחר מכן לא היו לו יציאות במשך יומיים והיום שוב שילשל פעמיים ( לאחר אכילה של פיצה וגלידה). יש לציין שהשילשולים לא מלווים בחום ,אלא רק בכאבי בטן ,בד"כ ליליים שמציקים לו. השאלה אם כדאי לבקש בדיקת צואה או שמא בכלל זה רגישות למאכל כלשהו? קצת לחוצה וחוששת שיש לו חיידק במעיים כיוון שכל זה נמשך כבר 10 ימים. תודה רבה

שלום, לאחר מחלה שלשולית אין לחדש מאכלי חלב כולל גלידה ופיצה. יש לת תקופה פרוביוטיקה ולהמעיט במאכל חלב עד שהמעי יתאושש אחרת יהיו עוד שלשולים

מנהל פורום רפואת ילדים