חום גבוה כבר שבוע אחרי חיסון מחומש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/11/2019 | 09:05 | מאת: רפאל

שלום דוקטור התינוק שלנו בן 7 חודשים קיבל חיסון מנה שלישית כולל מחומש רוטה פנוימקוקים + שיתוק ילדים ומאז ועד היום ( כבר שבוע ) החום שלו עולה בערב ובבוקר38-38.8 אנחנו עושים לו אמבטיות ונובימול להורדת חום צמחו לו 2 שינייים עשינו ספירת דם האם זה תקין שנמשך כלכך הרבה זמן ? בפעמים קודמות יומיים אחרי החיסון זה חלף אשמח לשמוע דעתך תודה

שלום, זה יכול להיות גם מהחיסון וגם מהשיניים. כל האפשרויות פתוחות. בכל מקרה זה יחלוף תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים