בדיקת PTT שאינה יצאה תקינה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/11/2019 | 21:18 | מאת: אורי

שלום תינוק בן 1.4( תאום 2) היה אמור לעבור ניתוח תיקון ל איפוספדיאס. בבדיקת דם טרם הניתוח יצא שבבדיקת ה PTT יצא 58. רופאת הילדים שלחה אותנו לבדיקה נוספת שם יצאה תוצאה זהה וכעת יעשה בדיקה ל פקטורים. לא קיבלתי תשובות ברורות מהרופאה למה זה בדיוק ומה זה אומר כך שאני קוראת באינטרנט וחוששת מאוד. אשמח לתשובתך

שלום, זאת בדיקה למערכת הקרישה. קרוב לודאי שאין בעיה אך רצוי לבדוק במיוחד לפני ניתוח.

21/11/2019 | 20:43 | מאת: אורי

הסתכלתי על בדיקות שלו מלידה עד עכשיו מסתבר שהנתון הזה יצא גבוה תמיד. בנוסף בבדיקות האחרונות הinr יצא 98.

מנהל פורום רפואת ילדים