חום גבוה התייעצות ....

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/10/2019 | 12:03 | מאת: טלי

תינוק בן שנה. למרות החום משחק כרגיל אבל אוכל קצת פחות. נמדד חום 38.5 רקטלי אשר טופל בנובימול בהשפעה טובה. למחרת חום 37.8 קיבל נובימול שוב. לאחר מכן חום נע בין 36.2 לבין 37.5 . נבדק על ידי הרופא ללא ממצאים . לציין שהאוזניים לא נבדקו. אני ממשיכה במעקב. השאלה שלי - מה יכולה להיות הסיבה לעלייה כזאת חדה בחום..ולאחר מכן לירידה חדה ? האם זאת יכולה להיות דלקת אוזניים ?

שלום, קרוב לודאי מחלה וירלית כלשהי. אין סיבה לדאגה בנוכחות בדיקה תקינה ובהיעדר כאבים באוזן.

מנהל פורום רפואת ילדים