כאב בטוסיק וכאב בטן ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/10/2019 | 13:39 | מאת: תמר

ביתי בת שנתיים החלה לפני חודש גן חדש. מאס החלו עצירויות. בשל אגן כלייה מורחב אני נותנת ליבולק. לפני שבועיים היו לה תולעים וטופלה עי ורמוקס. לפני 5 ימים היאה במשך 12 שעות . לאחר מכן החלה ען צואה רכה וללא תאבון. ביומיים האחרונים יש שיפור בתאבון אך מעדי פעם מתלוננת שכואב בטן וטוסיק. בכל התוופה היתה ללא חום ובסהכ במצב טוב מאוד. מה יכולה להיות הסיבה שעדיין מתלוננת על כאבי בטן וטוסיק? אולי כדיין תולעים? רופא הילדים בדק אותה וטען שכנראה לא החלימה לחלוטין.... יש עוד משהו שאני יכולה לעשות?

שלום, יש לתת לה באופן קבוע למספר שבועות לבולאק או נורמלקס כדי לגרום לצואה רכה וללא כאב.

מנהל פורום רפואת ילדים