תינוק חדש בבית ונביחות של הכלבה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/10/2019 | 10:32 | מאת: תינוק חדש והכלבה שלנו

לפני כשלושה חודשים נולד לנו תינוק חדש , ויש לנו בבית כלבה מתוקה כנענית כבר חצי שנה לערך . מאז שהתינוק הגיע הכלבה נובחת כל פעם ששומעת את המעלית עולה או כל פעם שמתחשק לה בערך . הנביחות שלה חזקות ומבהילות אפילו מבוגרים . הילד נבהל מאד בכל פעם שהיא נובחת . בעלי אף טוען שהילד מראה סימנים של ריפלקסים ושהנביחות משפיעות עליו בצורה קשה גם מבחינה פיזית . האם זה משהו שהוא מסוכן לתינוק ? אנחנו מאד מפחדים שזה ישפיע עליו מבחינה פיזיולוגית וגם מבחינה נפשית . האם זה ייתכן ?

שלום, זאת תקופת הסתגלות לכלבה ולתינוק כאחד. לדעתי זה יסתדר עם הזמן. סבלנות ולא יגרם לו כל נזק.

מנהל פורום רפואת ילדים