מכה בראש מנדנדה לפני 48 שעות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/09/2019 | 17:39 | מאת: יונית

בני בן שנתיים וחודשיים קיבל מכה חזקה בראש מאחורה מנדנדה שהתנדנדה חזק, (התנדנדו בה 3 ילדים ביחד) הוא עצר נשימה לכמה שניות ללא איבוד הכרה, ואז בכה, לאחר מספר דקות חזר לעצמו לגמרי , השגחתי עליו 24 שעות לראות שאין סימנים, והכל היה כרגיל. היום שלחתי אותו לגן, עברו מהמכה 48 שעות,עכשיו נחשפתי למידע באינטרנט שלעיתים מגיעים הסימנים רק לאחר מספר ימים, האם יש מה ללכת עכשיו למיון? תודה רבה!

שלום, ממש לא. אם לא היה איבוד הכרה או הקאה לא היתה חבלה משמעותית.

מנהל פורום רפואת ילדים