צואה מרובה אצל ילדה בת 3.4 שנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/08/2019 | 12:47 | מאת: אמא

לרופא שלום, הבת שלי מגיל הלידה יש לה הרבה יציאות, היו בערך 7-8 פעמים בימים הראשונים לחייה ואז זה ירד ל 3-4 פעמים ביום באופן קבוע - היום היא בת 3.4 שנים, לפני כמה חודשים התחילה להתלונן על כאבי בטן, זה היה רק ברמה של אמירה " כואב לי בבטן" עשינו בדיקת צואה שלא יצאה תקינה ( כמו שהבנתי מהרופא יש לה תולעת ) ושהיא צריכה לקבל פלאג'יל 3 פעמים ביום למשך 7 ימים, סיימנו את הטיפול כראוי ולפני הרופא שלה לא צריך לעשות בדיקה חוזרת לוודא שהכל עבר אם היא כן השלימה את כל הטיפול, אבל הילדה עדיין מתלוננת על כאבי בטן כל כמה ימים, אגב גם תדירות הצואה עולות והדבר הראשון שהיא עושה בבוקר זה לעושת קקי, היא עוד מעט נכנסת לגן ואני מודאגת מהתופעה הזו, האם יש עוד דברים שצריך לבדוק, האם פיספסנו משהו? היא ילדה בריאה בדרך כלל, רזה מאוד, אוכלת מעט מאוד אשמח להתייחסות בעניין תודה

שלום, אני מציע ביקור אצל רופא גסטרו לילדים אולי לבירור צליאק.

מנהל פורום רפואת ילדים