חום גבוה לאורך זמן בת 2

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/08/2019 | 21:32 | מאת: איריס

ביתי בת שנתיים וחודש,חזרה מיום קייטנה עם הקאה יד פעמים ובאותו יום למשך 7 ימים רצוים עלה וירד החום לסירוגין עד ל9.4 וחוזר חלילה. רופאה ראשונה-וירוס מוקד-צילום חזה תקין,ספירת דם תקינה-מחלת הנשיקה "פסק דין" אמר! אחכ הפסקה של 2 מהחום. רופאה שלישית-אותה ספירת הדם לא תקינה קצת גבוהה זו לא מחלת הנזיקה וזה חיידק שיעבור. כל הזמן הזה הילדה מפעקת תשושה בטירוף בקושי אוכלת מקפידים על נוזלים שותה מים ותרכובות לסירוגין ונראית שירשה עד כה כחצי קילו. בדיקות שתן יצאו תקינות חדברי הרופאה השלישית. כאמור לאחר הפסקת החום במשך יומיים היום שוב בלי התראה התחיל שוב חום 9.0 מטפלת בה בנרות נורופן.מקפידה על אוכל ושתייה אך שוב לא ככ עם תאבון וגם אם אוכלת אז לא כמו פעם.סהכ חיונית וכשעולה החום נהיית עייפה סמרטוטית קצת עצבים יש חיתולים רטובים ויציאות תקינות. מאוד מאוד מאוד דואגת מה קורה פה. איך 3 רופאים לא יודעים מה יש לה אם הכל כביכול תקין. אם כך למה החום פתאןם חזר?מה מקורו? אשמח לייעוץ.

שלום, קשה לתת ייעוץ מבלי לבדוק אותה. בכל מקרה לא נראה שיש משהו חמור אם 3 רופאים לא מצאו משהו מיוחד. לדעתי הכל מחלה וירלית כלשהי שתחלוף כמו שהיא באה.

מנהל פורום רפואת ילדים