תגובת תינוקת לנפילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/08/2019 | 19:00 | מאת: לילי

שלום רב יש לי תינוקת בת 12 חודשים בריאה לחלוטין לאחרונה התחילה לעמוד כשהיא נאחזת חפצים ואין לה יציבות עדיין כבר פעם שניה שכשהיא נופלת /מחליקה על הפנים על הריצפה התגובה שלה מאוד קיצונית היא מתחילה בבכי ללא קול מחליפה צבעים אדמדם כחלחל כאילו לא נושמת ממש עומדת להתעלף ורק אחרי אולי 30 שניות קצת טפיחה על הגב מתחילה לבכות בקול ואפילו מקיאה את החלב ששתתה יש לציין שאכן רואים שכואב לה המכה כמובן והיא נבהלת נורא היא די פחדנית בכללי ומאוד מנסה להיזהר על עצמה לאחר מכן חוזרת לעצמה לחלוטין אוכלת צוחקת הכל רגיל מה צריך לבדוק ? האם זה יכול להיות רגיל

שלום, תגובה מאד אופיינית ואינה מצריכה כל בירור

21/08/2019 | 20:53 | מאת: תגובת תינוקת

קראתי שזה נקרא עצירת נשימה אצל תינוקות שזה יכול להגיע עד עילפון אין איך להימנע מכך או לטפל בכך?

מנהל פורום רפואת ילדים