בקשה לפענוח בדיקות דם ילדים בני 12 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/07/2019 | 15:44 | מאת: שנידן

שלום רב דר' שינהר הילדים שלי בני 12 וחצי מקבלים הורמון גדילה מגיל 4 - 5 . בדיקות דם במשך שנים אחרונות הראו רמות קולסטרול גבוהות, ללא התייחסות של אף רופא.ציינתי בדיקות נוספות שראיתי שחורגות מהנורמל. היום ערכו שוב בדיקות דם עם תוצאות של הבן שעלו מאוד colesterol total 251.2 triglicerides 84.9 HDL 81 LDL 153 NON HDL 170 TSH 7.59 לצערי כל הערכים מפעם קודמת עלו למרות שממש מקפידה על תזונה בריאה יותר התוצאות של הבת: colesterol total 211 triglycerides 88.4 hdl colesterol 75 LDL 118 NON HDL 136 LDH 438 ALKALINE PHOSPH 260 מודאגת מאוד !! אודה לך מאוד על תגובתך. בתודה מראש

שלום, זאת תופעת לואי של הורמון הגדילה וזה אינו מסכן אותם. תתיעצי עם הרופא שמטפל בהם בהורמון הגדילה

מנהל פורום רפואת ילדים