דלקת בשתן ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/07/2019 | 07:18 | מאת: איילת

שלום, ביתי בת שנתיים. בעקבות ריח שתן חריף שהחל לפני כשבועיים ועליית חום ביצענו תרבית שתן והתגלתה דלקת. החום ירד לאחר מנה אחת של אנטיביוטיקה אך עדיין קיים ריח שונה בשתן. 1. מדוע קיים ריח? 2. רופא הילדים שלנו נתן לנו בדיקת שתן רק לעוד חודש. מדוע רק לעוד חודש ולא עכשיו? 3. האם יש טעם לבצע גם בדיקת דם? האם עלי לבדוק משהו נוסף?

שלום, הריח הוא מהחיידקים וזה לוקח זמן עד שנעלם. אין לחזור על הבדיקה תוך זמן קצר והרופא שלכם צודק.

מנהל פורום רפואת ילדים