ניתוח לתיקון ברית מילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/07/2019 | 20:36 | מאת: אמא

שלום רב, בני בן 1.8. בגיל 4 חודשים זיהיתי שהפין קבור, ויש עור רב מסביב לו. כמו כן, יש הדבקויות של עור לקצה הפין. אין סטייה של הפין או בעיה בהשתנה. 3 רופאי ילדים ו2 אורולוגים הציעו לחכות עד גיל שנה כי אול זה יסתדר לבד. ובכן, זה לא הסתדר. פניתי למומחה נוסף שהציע לבוא אליו בגיל שנתיים. אני מפחדת שהזמן עובר ואם דרוש ניתוח לתיקון, כדאי לעשותו כמה שיותר מוקדם... לאחרונה נועצנו באורולוג בכיר שהמליץ על ניתוח לתיקון. מצד אחד מבינה שהבעיה היא אסתטית כנראה בלבד, ולא רוצה להעביר את ילדי את תלאות הניתוח. מצד שני, אורולוג בכיר שראה אותו ממש לאחרונה אמר שממליץ על ניתוח לתיקון ושאם זה היה בנו, הוא לא היה משאיר אותו כך...

שלום, אני מבצע את הניתוחים האלה במחלקה שלי בתל השומר. אשמח לבדוק את הילד ולהציע טיפול במידת הצורך.

מנהל פורום רפואת ילדים