דם בצואה לתינוקת בת שנה ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/06/2019 | 19:59 | מאת: הדס

שלום רב ביתי בת שנה ושלוש עושה קקי בערך פעם ביום או יומיים הוא בדרכ קשה עיגולים קטנים, סליחה על התיאור היום היא לחצה המון ,ממש היתה אדומה כולה בזמן הלחיצות , הקקי יצא עם דם טרי, האם זה נובע מהלחיצות ? מה אני צריכה לעשות? בעבר נדבקה בסלמונלה והיה לא גם דם בצורה אך הוא היה שונה הצבע היה שונה ומאוד אחרי, עכשיו הצבע ממש של דם טרי...

שלום, הילדה סובלת מעצירות ולכן הקקי הוא כמו עיגולים. היא כנראה גרמה לפיסורה בפי הטבעת וזה מדמם. יש לדאוג לריכוך צואה

מנהל פורום רפואת ילדים