תולעים שכל המן חוזרים לילדה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/06/2019 | 21:43 | מאת: נטלי

לבתי בת ה6.5 יש כל הזמן תולעים. היא מקבלת ורמוקס ואחרי חודשיים בדיוק חוזרים התולעים. אני מקפידה לשמור על הגיינה והרתחת מצעים, מגבות ופיגמות. לאחרונה ניסיתי לטפל ברדכים טבעיות כמו לאכול שום ולהחדיר שום לפי הטבעת, פורמולות למיניהן וגרעיני דלעת. במשך חודש היה שקט מהגרעיני דלעת ושוב חזר. כרגע ממשיכה לקבל גרעיני דלעת אבל כנראה שזה לא משפיע, כי עדיין יש לה. יש פתרון אחר חוץ מוורמוקס? בדיקת צואה תעזור? רופא גסטרו לילדים?? תןדה על תשובתך.

שלום, תנסי תכשיר טבעי R52 שניתן לרכוש בכל סופרפארם.

23/06/2019 | 18:14 | מאת: נטלי

התכוונת r56? גם אותו ניסיתי השאלה אם רופא גסטרו יעזור? והאם בדיקת צואה תעזור? יש תולעים בוודאות. במה מסייעת בדיקת הצואה?

מנהל פורום רפואת ילדים