ילד בן חמש התחיל לעשות מעין גרפסים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/06/2019 | 16:46 | מאת: אור

שלום דוקטור, בני ( באוקטובר יהיה בן 5) , החל לאחרונה לעשות מעין גרפסים הרבה פעמים במשך היום מה שלא היה עושה קודם. יש לציין שנתגלו לו תולעי סיכה ונתתי לו מנת וורמקס. אז שאלתי: האם תולעי מעיים רבות יכולות לגרום לתופעה זו והיא תעבור לו? כי ראיתי גם ששיחק בבובת דינזאור מגומי וניפח אותה אז אולי שאף חלקיק קטן של גומי ומה לעשות

שלום, ברור שזה לא מבובת הגומי. בהחלט יכול להיות לאחר הטיפול אך גם זה בספק. תמיד יש לחשוב גם על משהו התנהגותי כתוצאה ממתח או לחץ נפשי כלשהו.

מנהל פורום רפואת ילדים