חום לתינוק בן שנה וחודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/06/2019 | 14:48 | מאת: פז

שלום, הבן שלי בן שנה וחודש ויש לו חום כבר מיום ראשון. היינו אצל הרופאה והיא אמרה שזה וירוס..השאלה שלי היא אחרי כמה ימים של חום צריך ללכת לבדוק שוב, הבוקר (רביעי) הוא התעורר בלי חום אבל על לו שוב במהלך היום. הוא גם משלשל ויש לו דלקת בעיניים. בנוסף, כמה ימים אפשר לתת לו אקמול? על הקופסה רשום לא יותר מ3 ימים וכבר עברנו את זה. תודה!!

19/06/2019 | 15:17 | מאת: פז

עכשיו גם גיליתי מן נקודות אדומות על הצוואר ועל היד ושתיים על הגב. האם יש סיבה לחשוש?

שלום, לאחר 3-4 ימים אם עדיין יש חום רצוי לחזור לבדיקה. ניתן לתת אקמול ונורופן לסירוגין למספר ימים ללא חשש

מנהל פורום רפואת ילדים