כאבי בקיעת שיניים אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/06/2019 | 20:58 | מאת: טלי

תינוק בן 7 חודשים. התחילו לצמוח שתי שיניים תחתונות במקביל. מאוד סובל וצורח מכאבים. לציין ללא חום או תופעות אחרות. מספר שאלות : 1-כמה זמן נמשך תהליך של בקיעת שן אחת ? האם מדובר בימים ,שבועות... 2-ראיתי בפורום שאתה ממליץ על נובימול או נורופן פעם אחת ביום לפני השינה. מה לעשות אם כואב לו במשך היום ? האם אפשר לתת יותר מפעם אחת ? 3-האם יש תרופה מומלצת ?

שלום, ראשית זה לרוב מספר ימים. ניתן לתת נורופן גם יותר מפעם אחת ביום אם כואב לא. ניתן להעזר גם בתכשיר טבעי R35 JUNIOR להקלה על הכאבים.

מנהל פורום רפואת ילדים