מרגיש שיש לי בעיית התפתחות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/05/2019 | 21:04 | מאת: מיכאל

אני בן 17, עוד מעט 18, לא בטוח שזה הפורום, אבל ננסה. אני מרגיש לא מפותח. אני נמוך יחסית להורים, 1.70 בעוד אבא 1.85 ואמא 1.6 יש לי כפות ידיים קטנות, מידת נעליים קטנה (39-40) מאז ומתמיד הייתי רזה, בעבר BMI 15 בערך, כיום עלה ל-18 עם הרבה מאבק. לא התחלף לי הקול לגמרי, ולפעמים חושבים בטלפון שאני בת. אומרים לי שאני נראה צעיר יותר בן 16 לפעמים. אין לי ממש זקן כמו לאנשים בשכבה שלי, קצת שיערות שצומחות ממש לאט ושפם די דליל. בקיצור, אני מרגיש מאוד לא מפותח. אבל מינית, אני כן. *האשכים* שלי גדולים, וצומח לי די הרבה שיער שם למטה שמתפשט קצת לירכיים. בגיל 14 עשו לי בדיקה של הורמון גדילה שיצאה תקינה. אז למה אני ככ קטן פיזית? יש לי עוד סיכוי לגדול, מניח שלא בגלל הגיל אבל אני מרגיש כאילו לא סיימתי את ההתפתחות.

שלום, ניתן לגשת לרופא בקופת החולים ולבקש שוב בדיקות הורמונליות כולל לא רק הורמון גדילה.

מנהל פורום רפואת ילדים