תיאבון מוגבר אצל תינוקת בת שנה ו 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/05/2019 | 09:02 | מאת: אמא

לרופא שלום, הבת שלי בת שנה ו 5 חודשים מזה כמה חודשים, אני מרגישה שהיא אוכלת כמויות אוכל מעל ומעבר לכמויות שאוכלים תינוקות בגיל זה, היא כל הזמן רעבה, כל עוד היא רואה אוכל היא בוכה בהיסטירה שהיא רוצה לאכול, לא מרגישה שיש לה תחושת שובע! אני מודאגת שהיא בדרך ל"השמנה בילדות" אציין שהיא פעילה מאוד וכן מגיל שנה עד היום עלתה קילו אחד במשקל פחות ויותר וזה בגלל ההקפדה שלי לתת לה ארוחות מסודרות ולא כל היום רק לאכול כמו שהיא רוצה, האם זה משהו הגיוני?

שלום, יתכן והיא בקפיצת גדילה וזקוקה למזון רב יותר. את יכולה להתייעץ עם דיאטנית מה לתת לה אבל בהחלט אם היא רעבה יש לתת לה לאכול.

מנהל פורום רפואת ילדים