חשד לפאראפרטוסיס לילד מחוסן לשעלת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/03/2019 | 22:41 | מאת: טלי

בני בן ה 9 חוסן פעמיים לשעלת. היום הרופאה אמרה על סמך הקשבה לריאות שיש לו כנראה פאראפרטוסיס. נתנה רוקסו 150 פעמיים ביום (הילד במשקל 28 קג). האם המחלה מסוכנת והאם המינון לא גבוה מדי? האם אין לו הגנה מסויימת מאחר ומחוסן נגד שעלת? ומה לגבי בני המשפחה האחרים? אני ממש חוששת! תודה רבה

שלום, אינני יודע על סמך מה היא קבעה את האבחנה אבל זה יכול להיות סתם מחלה וירלית . לא להתרגש ואין מה לעשות עם שאר בני המשפחה.

מנהל פורום רפואת ילדים