התאפקות ממושכת מיציאות- בן 3 ושלושה ח'

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/02/2019 | 09:42 | מאת: יעל

שלום, בני נמצא בשלבי גמילה מחיתול מזה 8 ח'. גמול לחלוטין במשך היום מפיפי. הקושי הוא עם יציאות. עד כה דרש חיתול כדי להתפנות. בימים האחרונים מסרב לחלוטין לעשות יציאות, גם בחיתול. פשוט מתאפק. אנו נמצאים עמו בטיפול פסיכולוגי בעניין. השאלה- מה ניתן לעשות פיזית כדי למנוע את ההתאפקות? מותר לתת נר גליצרין? ומה המינון? אנו אובדי עצות.

שלום, לצערי זה מה שקורה שעושים גמילה כשהילד אינו בשל ולכן זה נמשך 8 חודשים!! תנו לו מרככי צואה מסוג אבילאק או לבולאק והוא יתקשה להתאפק ויתחיל לעשות יציאות סדירות

מנהל פורום רפואת ילדים