כאבי בטן חוזרים אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/02/2019 | 13:28 | מאת: עדן

בת 8 כאב בטן חוזרים לכמה שניות מעל וסביב הטבור התקף לכמה שניות מתלוננת וחוזרת כרגיל אין שלשול הקאה או עצירות ברזל בטווח הנורמה הומגלבין 12.5 בדיקת צאוה תקינה בדיקת שתן תקינה בשנה שעברה עשינו אולנטרסונד בטן תקין וגם לטבור עצמו תקין ואין בקע עכשוי הולכים על כיוון קיבה אולי יש לה חידק בקיבה וביקשתי מהרופא שנעשה לה בדיקת נשיפה מה את אומר מה דעתך איזי כיוון לקחת הכאב לא מפריע לאיכות חיים שלה היא ישנה בלילה בלי שום תלונות

שלום, נראה שהרופא המטפל עושה בירור יסודי מהקל אל הכבד. המשיכו בבירור עד שתגלו את הסיבה לכאבים

מנהל פורום רפואת ילדים