שיעולים וליחות בלתי פוסקים אצל ילדה בת כמעט 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/02/2019 | 20:48 | מאת: רחלי

שלום רציתי לשאול לגביי ביתי בת כמעט 4 שנים יש לה המון שיעולים וליחות, ודלקות גרון, כבר מאז היותה תינוקת היתה מקבלת הרבה אינהלציות, ואנטיביוטיקה. רציתי לשאול לגביי חדר מלח הרופא שלה לא ממליץ אבל מניסיון כשהיתה קטנה יותר היתה מגיעה כ 5 פעמים לחדר מלח והיה עוזר לה מאווד אציין שהחדר מלח הזה ספציפי יש בו 2 טיפולים: שהיה של שעה בחדר הקר 18 מעלות עם שמיכות ואח"כ עוברים ל20 דק' בערך לחדר סאונה- מלח אשמח לשמוע על דרכי טיפול נוספים יעילים אגב הרופא שלה מתנגד- כי טוען שלא טוב להוסיף לה לחות על כל הליחות שיש לה.

שלום, קשה לי להתווכח עם הרופא שלכם כיון שהוא מכיר את הילדה ובדק אותה. יש הרבה דרכים לטפל בבעיה כולל טיפול ברפואה משלימה. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים