תינוקת שסובלת בזמן שינה בלילות . האם זה ריפלוקס או גזים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/02/2019 | 08:02 | מאת: אמון

שלום דר תינוקת שלי בוכה לי המון בלילות לציין לא כל הלילות. היא בת חודש וחצי יושנת טוב על הידיים אם אני שמה במיטה מתעוררת במהל היום היא ישנה טוב וגם אני שמה אותה על הבטן עם השגחה וישנה טוב מאוד . רק בלילה היא עושה לי סיוט . אבל בזמן השינה רואה אותה לפעמים מתפתלת ומתאמצת כמו שעושים בשירותים . ובמהלך ההנקה גם מתפתלת עד שיוצא לה קקי . גם הרגשתי שמתאמצת המון במהלך האוכל בגלל זרם חזק של החלב התחלתי להניק אותה תוך חצי שכיבה נרגעת קצת . קראתי על ריפלוקס לא יודעת אם זה נשמע כמו ריפלוקס או קוליק וגזים . הלכתי לרופא והוא לא הצליח לאבחן גם בגלל שהיא לא פולטת .אשמח לעזרתך .

שלום, זה בהחלט יכול להתאים לרפלוקס אך צריך לבדוק את הילדה ולהחליט מה הטיפול הנכון. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים