גזים רבים בעקבות חוסר שינה, בן 13

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/01/2019 | 23:01 | מאת: דני

שלום. אני גר בפנימייה ובגלל זה אני שואל פה ולא רופא פנים אל פנים, שמתי לב שאחרי כמה ימים ברצף שבהם אני ישן קצת(5 שעות בערך) מתחילים לי הרבה נודים עם ריח מסריח במיוחד, שאלתי בפורום בישראל ואמרו לי שהם לא יודעים, אז בדקתי באנגלית וראיתי שיש על זה איזשהו מחקר, הייתי שמח אם תגיד מה אתה יודע על גזים עקב עייפות וחוסר שינה ואם אתה יודע שיש השפעה,ואם לא הייתי שמח אם תיסתכל על זהבאינטרנט מכיוון שאני הקבצה ג' באנגלית אז קשה לי לקרוא. ואת תעשה את זה אני ממש יודה לך!

שלום, אין קשר בין חוסר שינה וגזים. יש קשר עם תזונה לא טובה ויתכן שעקב חוסר שינה אתה אוכל בלילה כל מני דברים שגורמים לזה.

מנהל פורום רפואת ילדים