עצירת נשימה אצל תינוק בן שנה וארבע חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/01/2019 | 06:53 | מאת: עינב

בס"ד הבן שלי לפני כחודש החליק ממיטה נמוכה . תוך כדי הוא עצר את הנשימה שלו, התעלף...עשינו לו הנשמה והםכנומאותו כדי שיהיה זרימת דם. אחרי שתי דקות התאושש וחזק לעצמו .לפניי שנה היה משהו דומה פחות דרמתי... האם התופעה הזו מדאיגה? האם צריך להתייעץ עם רופא מומחה? נוירולוג! איזה רופא? אודה מאד על תשובתך ...מודאגת מאד ...מאז אנחנו עומדים מאחוריו ..עדיין לא הולך עושה צעדים , עומד נאחזר בדברים פוחדים שלא ייפול.... תודה רבה

16/01/2019 | 10:36 | מאת: ציפי

תבדקי הכל. נוירולוג ,קרדיולוג-לוודא שאין איזו בעיה בלב.רופא ריאות.לבת של חברה שלי היה דבר כזה.בסוף עלו על בעיה בריאות.תבדקי.

שלום, זאת פעולה של עצירת נשימה רצונית -מאד מפחיד אך בהחלט לא מסוכן. זה סוג של מניפולציה למשיכת תשומת לב. רצוי לא לעשות הנשמות ולא לעשות דבר והוא יחזור לעצמו לבד.

מנהל פורום רפואת ילדים