נפיחות בלחי לילד בן 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/01/2019 | 14:33 | מאת: אנונימית

היי, בני בן ה- 5 התעורר בבוקר לפני כיומיים עם נפיחות בלחי שמאל. יש לציין כי הוא עבר שתי סתימות בשיניים באותו הצד שבועיים קודם לכן. אין לו חום והוא לא מתלונן על כאב. היינו אצל רופא המשפחה שטען כי לדעתו מדובר בדלקת בשן, נתן לו אוגמנטין וביקש לעקוב אחר הנפיחות ביומיים הקרובים. נכון לעכשיו, העניין לא משתפר והלחי עדיין נפוחה. מה זה יכול להיות? אני ממש מודאגת. תודה.

שלום, אני בהחלט חושב שהרופא שלכם צודק. גשו שוב לרופא השיניים.

מנהל פורום רפואת ילדים