בדיקות דם לא תקינה , תינוק בן שמונה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/12/2018 | 19:44 | מאת: עדי

שלום רב , בני בן השמונה חודשים סבל מחום גבוהה מאוד במשך 4 ימים (הגיע ל-40 מעלות חום) עשו ספירת דם והגיעו עכשיו התוצאות המלאות...יש המון ערכים לא תקינים(משמעותית) אבל יש ערך אחד ממש גבוה ורציתי לדעת מה משמעותו , זה מופיע כך בתוצאות של הבדיקות band % mg והערך עומד על 14.6 ... האם אפשר לדעת מה זה אומר ? בנוסף עשו תרבית שתן ומצאו חיידק אי קולי אבל הרופאה חושבת שהבדיקה פשוט לא הייתה סטרילית ושלחה אותנו לעוד תרבית שתן שעדיין לא חזרה. אציין שבני סובל מאגן כלייה מורחב עוד מהבטן ואנחנו באמת חוששים מזיהומים בדרכי השתן. אודה לתשובה מהירה , תודה אמא מודאגת.

שלום, התוצאה בבדיקה אינה משמעותית. לגבי השתן אכן יש לחזור על הבדיקה ולכסות באנטיביוטיקה עד לקבלת התשובה.

מנהל פורום רפואת ילדים