ילד משלשל כמעט שבוע ימים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/12/2018 | 08:37 | מאת: רירי

שלום, בני הקטן בן ה4 חלה בשבוע שעבר.ביום חמישי בערב עלה לו החום והשתעל עם נזלת.החום היה יומיים ועבר.מאז אין לו חום. ביום ראשון הוא הקיא פעמיים ויום לאחר מיכן שילשל.מאז הוא משלש כבר קרוב ל5 ימים.נאמר לי בגן שהיה כזה וירוס.אבל כולם כבר חזרו לגן והוא עדיין בבית.צבע השילוח מין חום צהבהב כזה.אציין ששלשום הוא גם הקיא בערב,פעם אחת אחרי שיעול.שכנראה גרם לרפלקס הקאה. מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות משהו מסוכן?

שלום, זה לא מסוכן אבל כל אחד מחלים אחרת. תנו לו פרוביוטיקה וזה יסדר את הצואה

מנהל פורום רפואת ילדים