ריפלוקס אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/12/2018 | 15:06 | מאת: יערית

הי יש לי תינוקת בת 3 חודשים פולטת אחרי ההנקה בעקבות זה היא בוכה ולא נינוחה רוב שעות היום היא לא רוצה לתפוס את השד תופסת מוציאה ובוכה בזמן ההאכלה בין היתר הייתה האטה בעליה במשקל רופא המליץ לי לתת זאנטק 1 cc ולשלב נוטרילון ar הילדה מסרבת לקחת את התרופה כי היא ממש מרה והנוטרילון עושה לה עצירות אני נותנת לה כבר שבועיים ולא רואה שינוי של ממש הילדה עדיין חסרת שקט בשיחה עם הרופא הומלץ לי לתת אומפרזול ממותק הבעיה שהתרופה עולה 300 שקלים שמעתי על הגונה ריפלוקס רציתי לדעת האם כדאי לתת אותו במקום הזאנטק ומהיכן רוכשים או שעדיף לקנות את האומפרזול בנוסף רציתי לשאול לגבי הנוטרילון ישנה פורמולה של נוטרילון קומפורט שהיא גם מונעת פליטות כדאי להחליף במקום הar אשמח לתשובה

שלום, אכן פורמולות ה AR עושות עצירות אבל כל ילד מגיב אחרת. נוטריליון קומפורט אינה מיועדת לרפלוקס אלא יותר לכיוון של גזים. גונה רפלוקס לא ניתן לרכוש אלא במרשם שלי לאחר שאני בודק את הילד במרפאה ורואה מה מתאים לו. זאת הכנה רוקחית שדורשת מרשם.אשמח לעזור

13/12/2018 | 18:06 | מאת: יערית

אני אשמח שתבדוק אותנו אנחנו מהצפון מעפולה

מנהל פורום רפואת ילדים