פריחה בבטן ללא חום לבת שנה ושלוש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/12/2018 | 10:11 | מאת: יעל

שלום, הבת שלי בת שנה ושלוש. בחודש האחרון הופיעה אצלה פריחה בבטן ובחזה בלבד שנראת כמו פצעי בגרות קטנים. הפריחה בא והולכת מזה 4 פעמים. מלבד פעם אחת שהיה לה חום, הפריחה לא מלווה בחום. ראה אותה רופא ילדים ורופא עור והם אומרים שזה נראה כמו פריחה ויראלית. מטריד אותי שהפריחה בא והולכת. יש לציין שהפריחה בדכ יומיים שלושה.

שלום, כמובן שצריך לראות כדי לאבחן אך כיון ששני רופאים ראו כנראה שזה וירלי ועלול לחזור מדי פעם.

מנהל פורום רפואת ילדים