תוצאת בדיקת דם,אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/11/2018 | 17:59 | מאת: אלינה

שלום. בני בן ה 9.ו-9 חודשים. מזה שבועיים מתלונן על כאבי בטן ,לאחרונה הם התגברו.בבדיקת אולטראסאונד הכל תקין,בדיקת שתן תקינה. בבדיקת דם הכל תקין (כולל crp ) פרט לשני מדדים -נויטרופילים 37.4 ,אימונודלבולין איי -51.1, בדיקת צואה (נבדקה פעם אחת ) תקינה. האם מדובר במעי דלקתי? האם על סמך הניתונים הללו אפשר כבר להתחיל טיפול ? אולי אפשר לתת טיפול אנטיביוטי? כמובן שהטיפול יתאים רופא ילדים אך רציתי לשמוע את דעתך.

שלום, מבדיקות אלה לא ניתן להגיע לכל מסקנה. זה לא מעיד על מחלת מעי דלקתית

מנהל פורום רפואת ילדים