סחרחורת בחודשיים האחרונים בן 14

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/10/2018 | 00:08 | מאת: אמא

שלום רב בני בן 14 . 1.75 סמ , 85 ק״ג. בחודשיים האחרונים החל לסבול מסחרחורות: לעיתים על הבוקר לאחר שינה , ההרגשה נמשכת לעיתים מס שעות עד הערב ( הוא מתלונן בבית הספר אבל לא רואה ירידה בתפקוד ) ישנם ימים ללא כל תלונה לעיתים אפיזודות של כמה דקות הערכה שלי אחת לשבועיים .( כאמור בחודשיים האחרונים) לעיתים גם מתלונן על כאב ראש בשינוי תנוחה ( פעם בשבועיים( לציין כי הוא רוב זמנו מבלה באקס בוקס בשכיבה בתנוחת שיזוף מה לעשות ? תודה

שלום, לצמצם את שעות האקס בוקס ולעשות בדיקותץ דם לראות שהוא לא אנמי

מנהל פורום רפואת ילדים