כמות מקסימלית של ויטמין D לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/10/2018 | 18:19 | מאת: רויטל

לד"ר שלום , בנוסף לויטמין d שבני בן הכמעט שנה מקבל מידי יום (400-ul)רציתי להוסיף לתזונה שלו dha, העניין הוא שרובם מכילים גם הם ויטמין d בכמות של 300 - ul. רציתי לדעת אם כמות של 700 ul ביום לתינוק לא מסוכנת? אוסיף עוד שהוא ניזון מפורמולה שגם בה יש ויטמין d,במהלך היום אוכל פירות שגם בהם יש ויטמין d,ואנחנו גרים במיאמי שיש שמש כל השנה.... אני מאוד הייתי רוצה לתת לו את התוסף של ה dha,אבל חוששת שזה יהיה הרבה מעבר לכמות הימית המומלצת... אשמח לתשובה!

שלום, תפסיקי את התכשיר של ה 400 ותני רק את ההוא מכיל 300 בנוסף למה שהוא מקבל באוכל.

מנהל פורום רפואת ילדים