שאלה לגבי הזנה בתמל וחיסונים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/10/2018 | 01:28 | מאת: טליה

היי הבת שלי בת 4 חודשים. עד גיל 3 חודשים ניזונה ממטרנה ו1-2 בקבוקי חלב שאוב שלי ביום. לצערי התייבש לי החלב והיא ניזונה כעת רק מתמל. אני מרגישה מאוד אשמה על כך שאינני מניקה או שואבת עוד. האם ההזנה בתמל עתידה להסב לה נזק? האם זה יכול לגרום לה להיות חכמה או בריאה פחות? בנוסף, לאחר חיסון גיל חודשיים הקטנה הפסיקה למלמל לתקופה ואז חזרה אולם לא באותה עצימות. האם ייתכן שהחיסונים אינם מתאימים לה? האם לפצל, לדחות, לוותר? תודה גדולה המון תודה

שלום, אל תרגישי אשמה בכלל!!! תינוקות רבים גדלים על תמל בלבד והם בריאים מוכשרים ואין להם כל בעיה. לחסן אותה כרגיל.

מנהל פורום רפואת ילדים