דברים שקרו לי במהלך החיים והתעלמתי מהם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/09/2018 | 15:08 | מאת: דוראל

שלום לך אני בת 16 עוד מעט ויש לי קצת בעיות. לפני הרבה זמן בערך שהייתי בכיתה ו' התחלתי להרגיש גוש כזה בבית השחי ולא סבלתי ממנו.עד היום הוא נשאר בלי שנתתי לזה התייחסות. שנה שעברה היה לי בחילות כל כמה דקות בלילה אחד ובבוקר נראלי עבר. ועדיין אמא שלי לא לקחה אותי לרופא כי חשבה שזה יעבור. ואז אחרי כמה זמן התחיל לי בבוקר אחד שילשולים שבערך היו שבוע והרופאה אמרה שזה ויראלי..כבר היום אני מרגישה כאב בבטן באמצע צד שמאל מעל הבטן כזה..סליחה שחפרתי פשוט אני רוצה לדעת אם לקבוע תור לרופא ואם זה מסוכן..

28/09/2018 | 15:12 | מאת: המשך

המשך..דקירות משונות בצד שמאל של החזה תוך כדי נשימה..וגם כאב ראש עם אורות מהבהבים כאלה שנפסקים תוך כמה שניות אבל חוזר על עצמו יותר מאוחר

שלום, כל מה שתארת אינו מסוכן וכנראה על רקע מחלה וירלית כלשהי. אין לך סיבה לדאגה וזה יחלוף

מנהל פורום רפואת ילדים