ספירת דם אצל תינוקים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/09/2018 | 10:51 | מאת: הדסה

שלום, ביתי בת השנה וחצי סובלת מאנמיה ואנחנו במעקב, הברזל לא עלה בקושי, והמשכנו חודשיים נוספים של נתינת ברזל, לאחר חודשיים עשיתי בדיקות דם ואלו התוצאות הבעיתיות: HEMOLYTIC IND. 255.00 INDEX IRON HEMOLYTIC FERRITIN 20.06 NG/ML HEMOGLOBIN 10.70 G/DL PLATELETS 650.00 K/UL NEUTROPHILS 7.10 K/UL מדוע אין מספר ליד ה- IRON? מה זה HEMOLYTIC IND?

שלום, זה אומר שהבדיקה אינה אופטימלית והדם במבחנה התפרק בחלקו ולכן הבדיקה אינה כה אמינה.

מנהל פורום רפואת ילדים