שאלה לגבי פעוטה - שנתיים ו4 חודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/08/2018 | 23:35 | מאת: אמא

שלום יש לי פעוטה בת שנתיים ו4 חודשים, בריאה בדרך כלל, פתאום אחרי משחקים ושחייה בבריכה בגינה אצלנו התחילה לבכות ולגרד באזור המיני, בדקתי את האזור ומצאתי אותו מאוד אדום בין השפתיים, שמתי לה משחת החתלה והיא נרגעה בערב חזר הדבר על עצמו, אני כן אקח אותה לרופא אבל אשמח לשמוע מה זה יכול להיות אציין שאף פעם לא סבלה מבעיות באזור המיני תודה

שלום, זה יכול להיות סתם גירוי או גם תולעים. ברור שאם היא מגרדת אז יופיע אודם. שרופא יראה את המקום.

מנהל פורום רפואת ילדים