קלציום ומגנזיום לילד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/08/2018 | 13:32 | מאת: רגינה

שלום! בן שלי בן שנה וחודש עם הפרעות שינה מגיל 3 חודשים ועד היום! קראתי על הקלציום ומגנזיום שזה טוב למערכת העצבים ולשינה רגוע, האם אפשר לתת את התוסף הזה בגיל של בני ומה מינון, רציתי איזה שהי תמיכה בשבילו בזמן שאני מנסה להגיע איתו להרגלי שינה בריאים. השינה מאוד לא רגוע יכול להתעורר עד 15 פעמים בלילה, ואם זה מחלה או שיניים אז יושן רק על הידיים, רופאים שלנו המליצו רק על יועצת שינה. ניסינו הומאופתיה וצמחי מרפאה ללא הצלחה. תודה!

שלום יש לילד בעיה כלשהי שלא עלו עליה ולכן הוא מתעורר. קלציום ומגנזיום לא יפתרו את הבעיה

מנהל פורום רפואת ילדים