שפתי פות דבוקות בתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/08/2018 | 10:30 | מאת: לילי

שלום רב, הרופא הסב את תשומת לבי לכך ששפתי איבר המין של הבת שלי, בת 4 חודשים, סגורות. הנחה אותי לנסות להפריד עם האצבעות שלי, ואם לא ילך נמרח משחה עם אסטרוגן. אני לא מצליחה לפתוח לבד ומפחדת לעשות נזק שם (אולי יש לך המלצה איך לפתוח?), אבל גם נרתעת מלהשתמש במשחה. קראתי שיש הרבה שממליצים לחכות שהשפתיים יפתחו לבד, מה גם שלמשחה יש תופעות לוואי, והיא אינה מבטיחה אי סגירה מחדש של השפתיים אחרי הפסקת השימוש. מה דעתך בנושא?

שלום אשמח לפתור את הבעיה במרפאה שלי תוך שניות ספורות ללא כאב

מנהל פורום רפואת ילדים