נפילת פעוטה על הגב מגובה מטר

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/08/2018 | 20:07 | מאת: מיכל

שלום. היום אחה"צ ביתי בת שנתיים שיחקה בג'ימבורי ונפלה מגובה של מטר לאחור על הגב על מזרון די דק אבל מרופד. היא נפלה ממש לאחור על כל הגב והצוואר והראש היה קצת מורם קדימה כי נתקל במזרון שבקיר. לא בכתה בכלל. מייד קמה והמשיכה לשחק. מאז מתנהגת כרגיל. אני מבינה שאם היה חלילה שבר או סדק או תזוזה של חוליה היתה בוכה? מה לגבי בלט דיסק לאורך חוליות הגב? האם יכול לקרות מכזו נפילה? האם היתה בוכה אם היה קורה ומה הסימנים? אשמח להתייחסות לכל מה שכתבתי. אני מאוד מאוד מאוד לחוצה. תודה

שלום אם היא קמה והמשיכה לשחק הכל בסדר. יש להם גמישות רבה של העצמות והם די עמידים לנפילות מסוג זה.

מנהל פורום רפואת ילדים