ילד בן 3 הליכה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/07/2018 | 23:13 | מאת: סבתא

דר שלום רב, הנכד שלי בן שנתיים ו-11 חודשים השכיבו אותו לישון (בד"כ ישן צהריים והיום לא ישן) אחרי שעתיים וקצת ההורים היו בסלון לפתע שמעו רעש וראו את הילד קם מהמיטה עם השמיכה שלו והתחיל ללכת. לרגע חשבו שהוא רוצה לשירותים (הוא כבר גמול) לקחו אותו לשירותים הוא לא הגיב בכלל ואז החזירו אותו למיטה. ההורים היו בהלם. האם זה סהרוריות (מחלת ירח חלילה). מה עושים במצב כזה? זה פעם ראשונה (מקווה שאחרונה) שזה קרה? ללכת לרופאת ילדים שלו? זה יכול להימשך גם בעתיד? האבא קרה על זה שזה קורה בגילאים 3 - 12 והתרופה זה זמן וזה חולף. בבקשה ממך תשובה. תודה רבה,,,

שלום, זאת אכן הליכה בזמן שנת חלום. אין צורך לעשות דבר וזה לרוב חולף. צריך להזהר שלא יפול על מכשול כלשהו.

מנהל פורום רפואת ילדים