ילדה בת 11 - פענוח תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/05/2018 | 16:44 | מאת: האם זו מחלת הנשיקה ?

שלום רב, הילדה שלי בת 11, מיום שלישי בערב (היום יום שישי) מטופלת באנטיביוטיקה בשל כאבי גרון חזקים מאוד ומוגלה על שטח נרחב. משטח הגרון יצא תקין אך לדעתי בדיקות הדם מעידות על מחלה, אולי מחלת הנשיקה...לא מבינה את דוקטור גוגל וקצת נבהלתי. אשמח לקבל עזרה בפענוח. האם תקין לחכות עד יום ראשון בערב שיש לי תור איתה לרופאה ? להלן התוצאות: cmv lgG 203.0 AU/ml positive (positive CMV IgM (Screen - מומלץ מעקב . VCA IgM (POS), VCA IgG (POS), EBNA IgG (NEG) EBV Primary infection

שלום, בהחלט חשוד למחלת הנשיקה וגם מתאים לפי התיאור הקליני שלכם.

מנהל פורום רפואת ילדים