ניתוח עקב חיבור מוקדם של עצם הסגיטלי בגולגולת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/05/2018 | 14:04 | מאת: קרניוסנוסטוסיס

היי ד"ר בשבוע שעבר היינו אצל נוירוכירוג אשר גילה אצל בבנינו קרניוסנוסטוזיס סגיטלי , אשר גורם לראשו להיות ארוך וצר . המלצתו להגיע ליעוץ נוסף אשר נקבע לשבוע הבא . בנינו בן 4 וחצי חודשים , מתפתח באופן תקין , רצינו לשאול כמה שאלות כי באינטרנט מצאנו אינפורמציה מעט מבלבלת . האם יש אפשרות לביצוע תיקון ללא ניתוח ? אם העצם התחברה חלקית ניתן להימנע מהניתוח? האם הניתוח הנ"ל משאיר צלקת לאורך או לרוחב כפי שמצאנו באינטרנט מהו זמן ההתאוששות ?

שלום, אלה שאלות סופר ספציפיות לנוירוכירורג מומחה לילדים. הוא אמור לתת לכם את ההסבר המלא לקראת הניתוח.

מנהל פורום רפואת ילדים