תינוקת שלא עולה במשקל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/05/2018 | 20:04 | מאת: נעמה

שלום אני שואלת עבור חברה. התינוקת שלה בת 7 חודשים. בחודש האחרון עלתה 5 גרם במהלך כל החודש. בשבועיים הראשונים של אותו חודש היתה במשך שבועיים עם חום, 40 פלוס ולפעמים 38.3 לא פחות מזה. הבדיקות הראו על מצב ויראלי. עבר לבד אחרי שבועיים. שבוע אחר כך הופיעה פריחה והיום ראו שלא עלתה במשקל כל החודש. היא יונקת ואוכלת מוצקים מאוד יפה. הם בבירור רפואי אבל בינתיים לחוצים .. אשמח לדעתך. תודה

שלום, לרוב תחלואה ובמיוחד עם חום גבוה גורמת לירידה בתיאבון ולכן לחוסר עליה במשקל. צריך עוד לעקוב לפ]ני שמחליטים שיש בעיה

מנהל פורום רפואת ילדים