מוגלה ואדמומיות באצבע בכף היד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/04/2018 | 08:34 | מאת: אצבע נפוחה

שלום ! בני בן ה3 משחק בגן בחול , לפני כמה ימים הבחנתי באצבע נפוחה ואדומה עם מוגלה , שמתי לו את היד במים חמימים עם סבון ולאחר מכן גם משחה סינטומיצין למשך הלילה ... המוגלה יצאה אבל האצבע נשארה עם עור גלוי מכיוון שהמשיך לשחק בחול כשהפצע לא סגור שוב התנפחה האצבע פחות והאזור כולו אדום . שאלתי האםמשוב לשים במים וסבון ולהקפיד שהאצבע תיהיה סגורה עם משחה אנטיביוטית או שמה דרוש טיפול אנטיביוטי דרך הפה ?!

שלום, חשוב שהאצבע תהיה סגורה וחבושה עם אנטיביוטיקה. רק בבדיקה ניתן יהיה להחליט אם צריך טיפול גם דרך הפה

מנהל פורום רפואת ילדים