רעב מוגבר אצל ילד בן 6

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/04/2018 | 06:33 | מאת: מורן

ילד בן 6 שאינו יודע שובע ועולה במשקל מאוד. אוכל יותר ממה שמבוגר מסוגל ועדיין רעב אחכ. כבר מספר חודשים ככה והשמין מאוד. הילד היפראקטיבי , שובב מאוד ומקבל טיפול רגשי מקצועי. האם ייתכן שהאכילה הינה רגשית בלבד ?? אילו דברים נוספים כדאי לבדוק? ד״א - לא נשמע שקשור אבל לפני חודשיים היה שתן בצבע קולה מספר ימים שלא נמצא לו מקור. תודה.

שלום, בגיל הזה הבעיה התנהותית. עליכם להתייעץ עם דיאטנית כדי לברר מה מותר לתת לו לאכול שלא יגרום להשמנת היתר הזאת.

מנהל פורום רפואת ילדים