אי מתן שתן בלילה. מה עושים?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/04/2018 | 23:16 | מאת: יעל

שלום, ב2 הלילות האחרונים בערך בשעה 20.00 בני בן ה3.5 חודשים מתחיל לצרוח ללא סיבה נראית לעין במשך שעה ואפילו יותר. הוא מזיע בטירוף. בבוקר שאנחנו קמים רואים כי הטיטול יבש לגמרי. הוא אוכל בשעה 17.00 ולאחר מכן ב4.00 בבוקר. רק בשעה 7.00, אחרי האכלה נוספת, הוא נותן שתן. במהלך היום נותן שתן רגיל. האם זה תקין? מה צריך לעשות ? תודה על המענה , מודאגת מאוד.

שלום, יכולות להיות סיבות רבות לבכי הזה ואחת מהם זה רעב. מתן השתן פחות משמעותי

מנהל פורום רפואת ילדים