רמת סוכר נמוכה לאחר וירוס בטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/04/2018 | 21:05 | מאת: נטלי

בני בן החמש היה שבועיים עם כאבי בטן ..שהתפתחו לכאבי ראש הקאה שלשולים.נעשו בדיקות דם ותרבית.ומה שכרגע רואים מהבדיקות שכן התקבלו זה שהכל תקין אך רמת הסוכר נמוכה.נאמר לי שזה כנראה מזה שהיה בצום אך אם אני רואה שהוא חלש לתת לו סוכרים לחיזוק.שאלתי היא מה הסיבה שהסוכר ירד?זה נכון שבשבוע האחרון שהוירוס היה בשיאו הוא לא אכל הרבה...אל ישנם מאגרים של סוכר לידיעתי ...זה לא אצץמור לפגוע ברמת הסוכר...אם כך מה זה אומר?

שלום, רמת הסוכר הנמוכה נובעת מהצום לקראת הבדיקה. אין לזה כל משמעות והוא לא זקוק לסוכרים.

מנהל פורום רפואת ילדים